Politie Kennemerland

Winkeldieven aangehouden

Haarlem , 14-04-2010

Personeel van een warenhuis in de Grote Houtstraat betrapte maandagmiddag rond 16.20 uur een man op diefstal van kleding uit de winkel. De man ging er vandoor en wist lopend te ontsnappen. Agenten hebben naar de verdachte gezocht en vonden hem enige tijd later op de Oranjekade. De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij bleek een 45-jarige man uit Amstelveen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Personeel van een winkel in de Generaal Cronjéstraat betrapte maandagmiddag rond 18.00 uur een man op de diefstal van een telefoon uit de winkel. De man is aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij bleek een 34-jarige Hoofddorper die in het bezit was van een tang en sleutels voor het openen van vitrines. Hij is meegenomen naar het bureau. De politie onderzoekt of de man meer diefstallen heeft gepleegd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Personeel van een winkel in de Grote Houtstraat betrapte maandagmiddag rond 18.00 uur een man op de diefstal van een kleding uit de winkel. De man is aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij bleek een 34-jarige Hoofddorper Hij is meegenomen naar het bureau. Daar bekende hij de diefstal. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.