TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 14-04-2010

Internet
Online vanaf 14 april
www.songfestival.nl

VERNIEUWDE WEBSITE SONGFESTIVAL.NL ONLINE

De officiële, vernieuwde songfestivalwebsite van Nederland, www.songfestival.nl, is zojuist online gegaan. Naast het laatste nieuws rond Sieneke en het Eurovisie Songfestival staat er een column op van commentator Cornald Maas, een bijdrage van coach Marianne Weber en veel foto- en videomateriaal.

De redactie volgt Sieneke op de voet en dat is te zien in speciale backstage webfilmpjes. Sieneke maakt zelf met een kleine camera opnamen bij haar optredens en overige activiteiten en dat levert unieke beelden op. Ook zijn haar Twitterberichten te volgen.

Met een aanmelding op de Songfestival-nieuwsbrief, die geregeld wordt verstuurd, worden de liefhebbers nog beter op de hoogte gehouden. Nieuwsbriefabonnees krijgen exclusief materiaal te zien en maken kans op speciale prijzen zoals een geheel verzorgde reis naar de halve finale van het Eurovisie Songfestival op 27 mei in Oslo.

Kortom: wil je op de hoogte blijven van alles rondom Sieneke en onze deelname aan het Eurovisie Songfestival? Kijk dan op de officiële songfestivalsite www.songfestival.nl.