Gemeente Oldebroek


Nationale Sportweek 2010

Op zaterdag 17 april gaat de 7e editie van de Nationale Sportweek van start. Ook in Oldebroek zullen we dit jaar actief meedoen met deze sportweek. Vorig jaar is er gestart met het opzetten van een sportweek. Dit jaar zijn we daar verder op in gegaan. De opzet van dit jaar is om elke dag een aantal activiteiten te organiseren. Deze activiteiten worden door verenigingen en/of sportscholen georganiseerd. De gemeente wil met deze sportweek een aanzet geven tot meer bewegen en in beweging blijven.

Dit jaar hebben we een behoorlijke stap in de goede richting gezet. Tot nu toe zijn er 30 activiteiten aangemeld. Volgende maand wordt bekend gemaakt waar,wanneer, welke activiteit plaats vindt. Ook wordt vermeld welke vereniging/sportschool het organiseert. We hopen dat het een groot succes wordt.

In de toekomst willen we graag nog dieper ingaan op de sportweek. Het is de bedoeling dat in de komende jaren er elk jaar een sportweek wordt georganiseerd. Op deze manier willen we het sporten extra onder aandacht brengen. Tijdens deze week kunnen mensen kennis maken met de verschillende soorten sport die in de gemeente worden aangeboden.