Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Eindhoven Gestel, 17-04-2010 o De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op de Kerkhoflaan op woensdag 14 april rond 20.00 uur.

Een 70-jarige vrouw liep daar rond dat tijdstip in de richting van de Zagwijnstraat. Bij de hoofdingang van het kerkhof kwamen drie jongens vanaf het kerkhof in haar richting gelopen. Toen ze elkaar passeerden kreeg de vrouw zonder enige aanleiding een duw en viel daardoor op de grond. Vervolgens hebben de jongens haar enkele malen getrapt. Vervolgens gingen de jongens er vandoor in de richting van het afwateringskanaal. De vrouw is aan haar verwondingen behandeld. De politie heeft een summier signalement van de daders: ze waren tussen de 1.70 en 1.80 meter lang en tussen de 14 en 16 jaar oud. De jongens waren licht getint en spraken met een buitenlands accent.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze mishandeling of mensen die iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900 - 8844 of anoniem via
0800-7000.