Cafe Politiek

Integratie centraal bij Stichting Burger en Partners

Beste Bezoeker,

Integratie staat de komende week centraal bij Stichting Burger en Partners. Weer eens wat anders dan Bezuinigingsbeloften, Kanddidaatstellingen en (weer) leren Vliegen...

Integratie vanavond 190410 om 20.00 uur in Luden - Den Haag met discussie in debat van en door diverse vertegenwoordigers van onze PJO partners. Welkom!
De maandag daarop 260410 eveneens om 20.00 uur bezoeken we Boulevard - Breda met een interessante avond met Paul de Krom (VVD) die ons zijn visie geeft over Integratie en de VVD standpunten zoals deze zijn en worden bijgesteld. Uw inbreng is gewenst!

Discussie on air kan ook, en donderdag 220410 om 20.00 uur een Radio Politiek waar we Brenno de Winter het hemd van het lijf vragen in verband met onze privacy. Privacy? U leest het goed, niet geheel toevallig ook het onderwerp van het LCB congres op 10 en 11 mei aanstaande welke we van harte bij u aanbevelen! Aan goede sprekers geen gebrek bij deze Staat van de Privacy in 2010, want wie wil sprekers zoals Ter Horst, Verdonk en Opstelten niet in een en dezelfde locatie in actie zien? Inschrijven!

Oranjebitter? Koekhappen, dat doen we niet bij Stichting Burger, wel bij de Oranjes. Toch is dat deze maand april nog een bijzondere gebeurtenis. Op 29 april volgt een lintjesregen en de dag erna is het precies 30 jaar geleden dat Beatrix de scepter overnam van Juliana. We kijken uit naar het koekhappen op de dag erna en wellicht de aankondiging van een troonsafstand en het afschaffen van Koekhappen.

Met vriendelijke groet, namens stagiairs, vrijwilligers, redactieteams en het bestuur van Stichting Burger.

Dirk Jan Keijser - Stichting Burger (voorzitter) - info@stichtingburger.nl - 070 - 361 60 68