Burgers Zoo

KinderDIERekteur van Burgers' Zoo zoekt stemmen

Bryan Tomas is de officiële KinderDIERekteur van Burgers' Zoo. Deze enthousiaste jongeman van 10 jaar oud zet zich een jaar lang in voor het Swayne's Hartenbeest, een bedreigde diersoort uit Ethiopië. Dit doet hij onder andere door stemmen voor zijn project te werven.

De KinderDIERekteuren
Samen met nog 14 KinderDIERekteuren van andere Nederlandse dierentuinen strijdt Bryan Tomas om drie geldprijzen voor hun eigen natuurbeschermingsproject. Deze Dierekteuren in de leeftijd van 8 tot 11 jaar hebben ook een aantal privileges. Zo gaan zij regelmatig bij andere dierentuinen op bezoek met hun collegaatjes en mogen zij hun kinderfeestje vieren in hun eigen dierentuin. Daarnaast is Bryan Tomas ook nog te zien geweest in de vierde aflevering van het programma Burgers' Zoo: Drukte In De Dierentuin op SBS 6, waar hij goed heeft kunnen uitleggen hoe en waarom hij het Swayne's Hartenbeest steunt.

De wedstrijd
Bryan Tomas staat momenteel derde in de race om de meeste stemmen, maar hij wil graag nog hoger komen te staan! Wanneer hij in de top 3 eindigt zal Bryan een mooi geldbedrag winnen voor zijn natuurbeschermingsproject. Wilt u hem hierbij helpen? Klik dan hier! U hoeft alleen maar uw e-mailadres op te geven.

Voor meer informatie kunt u naar de website van de KinderDIERekteuren gaan.
« ga terug

Zakelijk

Burgers' Zoo heeft niet alleen voor de dagbezoeker veel te bieden, maar ook voor de zakengast.
> Safari Meeting Centre> Vergaderen> Ontbijt, lunch, diner> Receptie> Entertainment> naar zakelijk


Sinds 1 januari 2010:
Zeer voordelige verlenging50% korting Artis, Blijdorp, EmmenKorting andere NVD-dierentuinenZomerse/Winterse Avond(t)urenGratis ZieZoo en avondlezingen> overzicht alle voordelen
Burgers' Zoo o Antoon van Hooffplein 1 o 6816 SH Arnhem o Nederland o (026) 442 45 34 o info@burgerszoo.nl Made in Arnhem The Green Key