Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 19-04-2010

Roosendaler betrapt met harddrugs in auto

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagmiddag rond 15.45 uur een 25-jarige automobilist uit Roosendaal aangehouden. Hij stond met zijn auto hinderlijk geparkeerd op de H.G. Dirckxstraat, zodat surveillerende agenten besloten tot een controle. In de auto van de man werden vervolgens enkele zakjes speed en een paar flesjes GHB gevonden. Het rijbewijs van de Roosendaler werd gelet op de verkeersveiligheid ingevorderd, nadat de man verklaarde verslaafd te zijn aan GHB.

Beginnend bestuurder moet rijbewijs inleveren na snelheidsovertreding

HALSTEREN: Een 20-jarige beginnend bestuurder uit Bergen op Zoom is zondagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man reed rond 20.15 uur veel te hard binnen de bebouwde kom over de Halsterseweg; zijn snelheid werd (gecorrigeerd) geklokt op 93 km/uur, terwijl 50 km maximaal is toegestaan. Bij een beginnend bestuurder wordt het rijbewijs ingenomen bij snelheidsoverschrijdingen van meer dan 30 km/uur te hard.

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagavond kort na 21.30 uur een 47-jarige automobilist uit Roosendaal op de Willem Dreesweg aan de kant gezet. De man reed 51 km/uur harder dan was toegestaan en kon dus zijn rijbewijs inleveren. De officier van Justitie besluit over teruggave daarvan.

Inbrekers laten puinhoop achter in supermarkt in Klundert

KLUNDERT: Drie onbekende mannen hebben maandagmorgen ingebroken bij een supermarkt aan de Doorsteek. Een vrachtwagenchauffeur die daar tegen 05.30 uur wilde lossen, ging de winkel binnen, hoorde een hoop lawaai, maar vertrouwde het niet. De man belde de politie. Op enig moment zag hij drie donkergeklede mannen wegrennen. Hij ging er nog lopend achterna, maar verloor het drietal uit het oog. Agenten zagen in de supermarkt een flinke ravage met enkele opengebroken kasten en enkele gereedstaande zakken met onder andere sigaretten. Ook waren er diverse inbrekerswerktuigen in de het pand achtergebleven. De politie stelt een onderzoek in. Het is niet duidelijk of de inbrekers goederen hebben buitgemaakt.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 19-04-2010 13:17 | © Regio Midden en West Brabant |