Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
19 april 2010

Freshweb.nl zet hoog in: verser en sneller dan Hanos en Sligro!

Freshweb.nl is dé specialist als het gaat om levering van verse producten aan horeca en grootverbruiker. Freshweb.nl staat synoniem voor eenvoudig bestellen via internet, op tijd leveren, van onbesproken kwaliteit en voor de scherpste prijs.

Leverde Freshweb.nl tot voor kort alleen nog maar verse groenten en fruit, vanaf vandaag kan ieder horecabedrijf en iedere grootverbruiker bij Freshweb.nl ook terecht voor verse vis, vlees, zuivel en brood! "En daarmee gaan we de strijd aan met leveranciers als de Hanos en Sligro. Een strijd die wij in onze ogen alleen al winnen op versheid en snelheid van leveren. Iedere klant heeft gegarandeerd binnen 24 uur de bestelde versproducten in huis. Ook op zon- en feestdagen! Ons unieke bestelsysteem, onze klantgerichte werkwijze en landelijke Freshweb.nl-vestigingen maken dat absoluut mogelijk", aldus Jasper van Roon, directeur Freshweb.nl. "Daarnaast zijn wij de enige leverancier die puur gericht is op het leveren van (dag)verse producten. Al onze kennis en ervaring kunnen we zo optimaal gebruiken".

Met de opening van nieuwe vestigingen in Zeeland en Breda en de 10e vestiging in Leeuwarden, heeft Freshweb.nl de geplande landelijke dekking bijna bereikt. Ieder horecabedrijf, van (sterren)restaurant tot hotel en eetcafé, kan zo binnen 24 uur de bestelde versproducten geleverd krijgen. Alle Freshweb.nl-vestigingen werken met hetzelfde innovatieve bestelsysteem wat voor de gebruikers synoniem staat voor bestelgemak. Zo staat er bij ieder product uitgebreide informatie over dat product - van (stuks)prijs tot samenstelling, smaak en een vermelding van allergenen.

"Mede door ons doordachte inkoopsysteem en onze unieke software kunnen wij binnen 24 uur een breed en sinds kort dus zeer compleet assortiment aan versproducten leveren", aldus Jasper van Roon. "Wij zijn ervan overtuigd dat Freshweb.nl voor ieder horecabedrijf en iedere grootverbruiker de beste versleverancier is - daag ons maar uit en ervaar het zelf!" Alle informatie over de versproducten van Freshweb.nl en de vestigingen is te vinden op www.freshweb.nl.

einde persbericht

Dit persbericht is ingestuurd door Tanja Offerein / TOtaal & tekst



Ingezonden persbericht