Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 09.00 uur

Utrecht, 22-04-2010

Brandstichting

AMERSFOORT- Op woensdag werd brand gesticht in een schuur. Omstreeks 19.20 uur kreeg de politie de melding van een brand aan de Tuinbouwweg. Van de schuur was de deur opengebroken en vervolgens was er brand gesticht. Een buurtbewoner ontdekte de brand snel en bluste die brand waardoor de schade beperkt bleef. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Eemland zuid, 0900-8844.

Winkeldief

LEUSDEN- Op woensdag werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 17.40 uur wilde een 28-jarige vrouw uit Bilthoven een winkel verlaten zonder enkele goederen af te rekenen. Personeel van de winkel aan T Plein hield de vrouw tegen en de niet betaalde goederen, 12 flessen shampoo, 17 chocoladerepen en 2 handzeepjes, werden aangetroffen. De vrouw werd direct aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Rommelen

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd een man aangehouden omdat hij mogelijk een snorfiets wilde stelen. Omstreeks 11.10 uur kreeg de politie de melding dat een man, 18 jaar uit Hooglanderveen, bezig was een snorfiets te stelen aan de Laakboulevard. De man werd direct aangehouden en in zijn kleding troffen agenten zes bolletjes verdovende middelen aan. De man werd ingesloten voor verhoor.