Amerika Travel & Lifestyle Beurs 24 & 25 april Expo Houten

19/04/2010 12:35

Expo Business Partners B.V.

Amerika Travel & Lifestyle Beurs

24 & 25 april 2010 Expo Houten (Utrecht)

De laatste jaren is Amerika erg populair bij een hele grote groep van de Nederlandse bevolking. Dat is niet vreemd met de gunstige dollarkoers, de bijzondere levensstijl van de Amerikanen, de diversiteit aan schoonheden, de uitzonderlijke entertainment mogelijkheden en niet te vergeten de goedkope vluchten naar de States.

Om deze grote doelgroep van Amerika liefhebbers te plezieren zal op 24 & 25 april 2010 in Expo Houten voor de eerste maal de Amerika Travel & Lifestyle Beurs worden gehouden. Zo kan men zich laten informeren over reizen naar de USA, de aankoop van een huis in Florida of de mogelijkheden om te investeren. Er is een divers aanbod van reismogelijkheden zoals hotelvakanties, groepsreizen, campervakanties, tent lodge vakanties, motorreizen maar ook informatie over individuele vakantiemogelijkheden. Ook kan men prachtige oldtimers bewonderen en de wereldberoemde zilverkleurige Airstream Travel Trailers. In het programma "All you Need is Love" speelden ze een dominante rol. Motorfanaten kunnen dan de fascinerende Harley Davidsons bewonderen. De Jukebox Shop en Addy's Fifties brengen het thema "Back to the Fifties" tot leven met een ruim aanbod van juke-boxen , flipperkasten, benzinepompen, dinermeubelen, neonverlichting, decobeelden en diverse Amerikaanse hebbedingetjes.

De grootste door Disney erkende Disney-winkel van de benelux is vertegenwoordigd met een uitgebreid assortiment aan Disney-artikelen. Countryliefhebbers komen aan hun trekken met buckles, riemen, kleding en diverse countryaccessoires, maar ook diverse indianen beelden, dromenvervangers en glas-in-lood-afbeeldingen.

Op zoek naar typische Amerikaans kerstversiering? Ook die treft men het komend weekend aan op de Amerika Travel & Lifestyle Beurs. Elvisfans kunnen terecht bij de stand van de Elvisfanclubs: "Elvis Matters" en "Elvis for everyone".

Rio Grande is de specialist bij uitstek van western meubelen, verzamelobjecten en Indianen kunsten. Zij geven de bezoeker een goed beeld van de levensomstandigheden van het oude westen en de Indianenstammen.

Natuurlijk is Tupperware aanwezig met de nieuwste modellen uit Florida. Deelnemers met hottubs, buitenhaarden en decoratieve koeienhuiden tonen de mooiste exemplaren.

Aan de inwendige mens is gedacht met de fastfoodtoppers zoals: hamburgers, chickenfingers, bagels en de typische American hotdogs, maar natuurlijk ook popcorn en coton candy of proef een American icecream op het gezellige terras.

Zaterdag en zondagmiddag zullen er diverse forumontmoetingen plaatsvinden van Amerika gerelateerde forums.

De beurs zal omlijst worden door live entertainment in een sfeervolle ambiance.

Kortom is de beurs een "must" voor alle Amerikaliefhebbers.

De beurs is open op 24 en 25 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.

EXPO HOUTEN is gelegen aan de A 27, afrit 29, direct onder Utrecht.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de organisatie:

Expo Business Partners B.V.

Postbus 1210

5602 BE Eindhoven

Tel. 040-2422417

info@amerikabeurs.nl

www.amerikabeurs.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.amerikabeurs.nl