Vereniging FME-CWM


---

Beursdeelname

Airportshow vakbeurs in Dubai

Datum: 25 t/m 27 april 2010
Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Van 25 tot en met 27 april 2010 vindt in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, voor de tiende keer de Airportshow plaats in Airport Expo Dubai. Deze beurs is één van de meest vooraanstaande vakbeurzen op het gebied van luchthaventechnologie voor de regio Midden-Oosten, Noord-Afrika en het subcontinent India. Voor de tweede keer wordt de beurs georganiseerd door de grootste beursorganisatie ter wereld Reed Exhibitions.

Na vier succesvolle gezamenlijke Nederlandse inzendingen zal de Netherlands Airport Technology Group (NAT) ook dit jaar weer een Holland Paviljoen op deze voor het Midden-Oosten belangrijke vakbeurs realiseren. In 2009 trok deze beurs 210 exposanten uit dertig landen en 4710 vakgerichte bezoekers uit 61 landen.

Expansiedrift

Het succes van de Airportshow is niet verwonderlijk gezien de expansiedrift in de regio. Er is een budget van meer dan 68 miljard USD budget voor luchthaveninfrastructuur en modernisering in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Oost Azië, waaronder USD 33 miljard voor Dubai's Al Maktoum International Airport , USD 4,1 miljard voor Dubai International Airport en 6,8 miljard USD wordt geïnvesteerd in Abu Dhabi International Airport.

Kosten

De kosten van deelname bedragen voor leden EUR 775,00 per m² (excl. btw) en EUR 975,00 per m² (excl. btw) voor niet-leden. Dat is 'all-in', dat wil zeggen grondhuur, standbouw, organisatie, catering, vermelding in de catalogus enz. Minimale standgrootte is 9 m² (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). De vierkante meters van het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar enz.) worden omgeslagen onder de deelnemers. Kosten voor transport, verzekering van expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening.

Inschrijving

Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan de Airportshow in Dubai dan kunt u het deelnameformulier uiterlijk 18 december 2009 retourneren. Bij indeling van de stands zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding. We hebben een optie op een uitstekende locatie. De ruimte zit in de loop van en naar het seminargedeelte.

Deelnemersbijeenkomst

Ter voorbereiding op de beurs wordt de deelnemersbijeenkomst georganiseerd, waarin wij onder meer ingaan op het standontwerp, standindeling, uw specifieke wensen, de kosten en (additionele) promotionele activiteiten. Na 18 december 2009 is deelname definitief en ontvangt u na de deelnemersbijeenkomst een factuur van 50 procent van de kosten, de resterende 50 procent volgt na afloop van de beurs.

Meer informatie

Nadere informatie over de beurs vindt u op een website die aan de beurs is gewijd.

Leendert Remmelink, branchemanager N.A.T, T (079) 353 11 06, E airports@nat.nl

Ingrid Kerklaan, projectmanager Airportshow 2010, T (079) 353 12 84, E ike@fme.nl

____________________ ____________________ ____________________