Ingezonden persbericht


Spectaculaire seizoensopening na grootse renovatie bij Op Noord, actief ontmoeten!

Op zondag 25 april 2010 vindt op het Sportcomplex Eindhoven-Noord een spectaculaire seizoensopening plaats! Aan de Oude Bosschebaan 7 bent u met uw kinderen, neefjes en nichtjes, buren, opa's en oma's van harte welkom tussen 12:00 en 16:00 uur. Op Noord biedt dan samen met het Sportcomplex Eindhoven-Noord een gratis toegankelijk en uniek programma aan voor alle leeftijden.

2009 was het jaar dat Gonzo & co de voormalige Midgetgolf Woensel overnam en uitgroeide tot Op Noord. Direct na de overname is het midgetgolfpark gerenoveerd en uitgebreid met een hoogteparcours. Diverse touwbruggen zijn tussen de bomen geplaatst, geschikt voor vele leeftijden. Tijdens de open dag zal een deel hiervan vrij toegankelijk zijn. Er wordt ook een nieuw en ruimer paviljoen met terras gebouwd. Het paviljoen wordt later in het voorjaar geopend.

Op deze dag kunt u gebruikmaken van de nieuwste ultramoderne grote computergames, maar ook meer traditionele spellen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld het elektronische stoeprandje butsen, handboogschieten, speleobox, klimtoren, disc-golf en midgetgolf. Er zijn opblaaskussens om op te spelen en er worden mini-ATB clinics gegeven (vanaf 12 jaar). Tevens kunt u zich wagen aan hardlopen met een digitale tijdsmeting, een potje voetballen of hockey op maar liefst 4 soorten kunstgras. Tijdens de open dag introduceert Op Noord ook Skiken in Eindhoven. Skiken is de nieuwste variant op skaten, waarbij je op 2 luchtbandjes en met stokken de langlauf-skate techniek toepast. Een sport met name geschikt voor de oudere jeugd en volwassenen. Met als einddoel het 'lopen' van een biathlon (skiken & schieten).

U kunt Op Noord ook gewoon een kopje koffie, fris of ijsje nuttigen in het paviljoen of op het terras met het meest veelzijdige sport, speel & beweeguitzicht van Eindhoven.

Er zijn voldoende instructeurs aanwezig die de veiligheid bewaken. Zij staan ook klaar om al uw vragen te beantwoorden over het vernieuwde Midgetgolf & Outdoorpark en het Speel & Beweegplein. Het hele jaar door worden er Op Noord op vaste tijden activiteiten voor kinderen, jeugd & volwassenen aangeboden. Waaronder skike cursussen, ATB-clinics, sport-instuiven en outdoor programma's.

Op Noord, actief ontmoeten: een verrassende locatie waar nog veel gaat gebeuren!

Kijk voor overige informatie en voor een routeplanner op www.OPNOORD.nl of bel ons (040) 2568862

Niet ter publicatie:

Voor meer informatie, beeldmateriaal of een uitgebreidere versie van het persbericht sta ik u graag persoonlijk te woord. Een rondleiding , vooraf of tijdens de open dag over ons in Europa unieke sport, speel & beweegpark kan natuurlijk ook.

Op Noord - actief ontmoeten
Gerald van den Hurk
Oude Bosschebaan 7
5624 AA Eindhoven
040-2568862 / 06-24275835

gerald@opnoord.nl