De Collieclub Wijchen organiseert jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch


VENRAY, 20100329 -- De Schotse Herdershonden Vereniging "De Collieclub" organiseert op 25 april 2010 haar jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch. Deze match vindt plaats in het Olympic Sportcentrum aan de Nieuweweg 203 in Wijchen. De keuring begint om 10.00 uur en de toegang is gratis.

Ongeveer 180 honden doen mee aan de show, zowel korthaar- als langhaarcollies. De keurmeesters dit jaar zijn Jan Ebels, Jimmy Tait en Pete Bailey. De dag wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors Pet Silk en Royal Canin en subsponsors Viyo International en Virbac.

Voorzitter van De Collieclub Berjan van Beers vertelt enthousiast: "Onze vereniging bestaat 45 jaar. Daarom willen we de match een feestelijk tintje geven. De match is tevens een ideale gelegenheid om Collieliefhebbers, eigenaren en fokkers te ontmoeten en om meer informatie te verkrijgen over het ras. Er is een fotograaf aanwezig die gratis prachtige foto's maakt. Daarnaast zijn er in onze clubwinkel veel Collieartikelen te verkrijgen en is ook de PR-stand van onze vereniging aanwezig."

De Schotse Herdershonden Vereniging "De Collieclub" is opgericht op 10 juli 1965 en is koninklijk goedgekeurd op 6 oktober van dat jaar. Het is het trefpunt voor fokkers en liefhebbers van de Schotse herdershond. De vereniging zet zich in voor de instandhouding en verbetering van het ras Schotse herdershond. Voor algemene informatie kunt u terecht op onze website www.collieclub.nl.