Kunstenaarsgroep ordinart presenteert: kunstnest


ZEIST, 20100406 -- Op zondagmiddag 25 april organiseert de kunstenaarsgroep Ordinart de expositie kunstnest. Tijdens de expositie tonen de leden van Ordinart hun werk en worden rondleidingen gegeven door de ateliers. Bezoekers kunnen hun eigen nest maken, een sand sculpture maken en meewerken aan een beeldhouwwerk.

De kunstenaarsgroep Ordinart heeft als broedplaats de open atelierroute Zeist 2009. De kunstenaars, die allemaal atelier houden in de voormalige gebouwen van Ordina en het UWV aan de Utrechtseweg, besloten toen om hun werk gezamenlijk te presenteren en dat werd door bezoekers zeer gewaardeerd. Het was de enige plek waar zo dicht bij elkaar zoveel kunst te bekijken viel.

Met het voorjaar in aantocht kriebelde het bij Ordinart zo dat een volgend gezamenlijk optreden niet lang op zich mocht laten wachten. Op 25 april is er kunst te bewonderen van Pascale Hustings (schilderijen/tekeningen), Cis Drijver - Bakker (digitale collages, korte animaties en zandstrooiwerken), Henk Westerhof (fotografie in opstellingen), Petra de Bruijne (fotografie) , Cees Oortwijn (fotografie, video en installatie), Roland Drijver (gedichten in steen en werken in hout), Jaap Tichler (sand sculptures) en Rogier Nusselder (kunstobjecten), Ans Bakker (Glaskunst-textiel-installaties), Jacolien de Jong (tekeningen),Femke Hoyng (3-Dimensionale Fotokastjes), Ann Hoogendoorn (tekeningen/schilderijen) en Rob Arbouw (schilderijen).

Wanneer: Zondag 25 april, 13u00 - 18u00
Waar: Utrechtseweg 30-32, Zeist (ingang aan de achterkant),Utrechtseweg 38-40, Zeist (ingang voorkant)

Kunstenaarsgroep Ordinart





Ingezonden persbericht