Ingezonden persbericht


Music-Aijen presenteert:
Trio Kwakkernaat/Zoeteman/Rietmeijer

Zondag 25 april aanvang 12.30 uur is er weer een concert bij Music-Aijen. Zij organiseren die in de expositie ruimte van Galerie Pictura in Aijen. Al jaren een uitstekende sfeer en ambiance met een fantastische akoestiek. Nu een avond met een jazztrio in de traditie van het befaamde Oscar Peterson trio. Dat betekend een avond vol swing en easy jazz. Bekende en onbekende standards en eigen werk staat op het programma.

Bezetting: Hans Kwakkernaat ­ piano

Hans heeft jazzpiano gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Na zijn (Cum Laude) afstuderen werd hij snel een van de meest gevraagde pianisten uit het oosten van het land. Intussen heeft Hans gewerkt met internationaal bekende musici als Tony Williams, Bob Mintzer, T.C. Monk Jr., Ronald Douglas, en Ruud Brink. Naast het Andrew Read Trio is hij mede oprichter van het Oostenwind sextet.

Joost Zoeteman ­ gitaar
Inmiddels een bekende van Music Aijen want hij speelt onder andere in het JZ Gipsy Swing Quartet die de cd 'Live in Aijen' heeft uitgebracht. Met zijn eigen (jazz)bezetting speelde Joost door heel Europa en maakte tournees naar onder andere India en Vietnam. Hij trad op met onder andere op Tchavolo Schmitt, Jan Limberger, Basily, Mayo Hubert

Bas Rietmeijer ­ contrabas
Een veel gevraagde bassist vanwege zijn subtiele basspel gecombineerd met een enorme dosis muzikaliteit. Gedurende zijn muzikale carrière speelde hij speelde regelmatig in het buitenland waaronder een succesvolle tour met het Marcus Schinkel Trio in Vietnam. Bas Rietmeijer speelt o.a. in het Gijs Hendriks 4-tet, Oostenwind (hardbop), Marcus Schinkel Trio, Maikel Thijssen 4-tet (met o.a. Eef Albers). In het verleden speelde Bas in verschillende formaties met o.a. Bob Mintzer, Ben v.d. Dungen en Jigs Wigham.

De entree is ¤ 25,-- inclusief koffie in de pauze en wijn na afloop. Reserveren voor 16 april per mail, music@aijen.nl of telefonisch 0458-341970 Voor meer info kijk op www.music.aijen.nl




Ingezonden persbericht