Nederlandse Kano Bond


8 april 2010

Kom je uitleven op de Summer Kick Off

Zondag 25 april 2010 gaat alweer de 6de editie van Summer Kick Off bij Outdoor Valley van start. Een dag vol actie met onder andere spectaculaire demonstraties¸ speciale aanbiedingen en eigen inzet. Kom met ons mountainbiken¸ klimmen¸ survivallen of ga mee het water op in een kano of kajak.

Outdoor Valley is gelegen in het schitterende natuurgebied van de Rottemeren. Outdoor Valley heeft een groot eigen terrein waar de mogelijkheid is om te survivallen¸ mountainbiken¸ kanoën¸ kajakken en klimmen. Maar dit is niet het enige¸ Outdoor Valley heeft nog veel meer keuze aan activiteiten. Verder zijn er ook nog allerlei arrangementen om samen met je bedrijf of je vriendengroep hier langs te komen en actief bezig te zijn met verschillende activiteiten.

Van de vier sporten klimmen¸ survivallen¸ mountainbiken en kanoën/kajakken worden spectaculaire demonstraties gegeven en zelf kun je ook meedoen aan clinics. Van 10.00u tot 17.00u staat het enthousiaste team van instructeurs klaar om je met een van deze sporten kennis te laten maken. Voor de clinics kan er op de dag zelf worden ingeschreven en de kosten zijn eenmalig 5¸- per persoon.

Naast de vier hoofdsporten is er die dag ook nog een spannende raftbattle om naar te kijken¸ een trailrun¸ je kan shoppen in de kanoshop en ook op het terrein komen lasergamen!

Maak er dus een gezellig dagje uit van met je ouders¸ kinderen¸ vrienden¸ vriendinnen¸ teamgenoten¸ kennissen¸ collegas¸ klasgenoten en andere verwanten en kom genieten van het mooie gebied waar Outdoor Valley zich in bevindt! Over het volledige programma van de Summer Kick Off volgt t.z.t. meer informatie op de website www.outdoorvalley.nl.

Deze dag is in samenwerking met Monte Cervino¸ Peak events¸ Kanosport Zwalker¸ Kanoshop¸ Vloed kanosport¸ Salomon¸ Patagonia¸ Coca Cola Zero¸ Hotshot Events¸ Nissan¸ Right to Play¸ Recreatieschap Rottemeren¸ Mountainbikeclub Dirty Hill en Survivalclub SSOV.

NKB Bondsbureau
Postbus 2656
3430 GB Nieuwegein
030 7513750 / info@nkb.nl
Copyright