Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Utrecht 25 april 2010

eDrive

vol in de spots

op de Bright Night!

pakhuis de Zwijger Amsterdam

Prestige Taxicentrale en the New Motion hebben op vrijdagavond 23 april op de Bright Night elektrische auto's en chauffeurs beschikbaar gesteld om het publiek een gratis rit aan te bieden. De belangstelling was overweldigend! De chauffeurs van Prestige Taxi uit Nieuwegein reden urenlang non-stop ritjes om het publiek het volledig elektrisch rijden te laten ervaren. En de happening is nog lang niet afgelopen! De komende weken kan op elke vrijdag ritten worden geboekt. Volg de instructies op www.eDrive.nu en www.eTaxi.nl

George Jansen, directeur van Taxi Prestige:
'De Lotus Elise en de Tesla stalen de show. Twee interessante sportwagens die ook in elektrisch aangedreven uitvoering enorme prestaties leveren. De Toyota Prius Plug-in is helaas nauwelijks van zijn plaats af geweest. Het publiek op de Bright Night is jong en dynamisch en was meer gefocussed op de hippe sportuitvoeringen. Maar in de komende weken hopen wij met boekingen op de vrijdagen een breder publiek te bereiken. Reeds in de nazomer en in het komende jaar brengen vooraanstaande automerken meer modellen op de markt die zowel voor de zakelijke - als voor de particuliere markt geschikt zullen zijn. Daarmee zal de uitrol in heel Nederland niet meer lang op zich laten wachten.

Wij zijn heel blij met het initiatief van onze partner the New Motion die evenals Prestige Taxi ook zitting heeft in de proeftuin 'Duurzame Mobiliteit'

Een project die het Ministerie van verkeer & Waterstaat in het leven heeft geroepen om elektrisch rijden in heel Nederland mogelijk te maken. De gemeente Amsterdam is absoluut koploper op het gebied van het elektrische rijden en dient als een uitstekend voorbeeld voor de overige gemeenten van Nederland'.

Prestige Taxi centrale gaat binnenkort onder de naam Prestige Green Cab zelf ook met elektrisch aangedreven taxi's rijden en ziet de taximarkt bij uitstek geschikt om het elektrische rijden met het publiek vertrouwd te maken.

--------------------------------------------------------einde persbericht------------------------------------