Ingezonden persbericht


Persbericht
Berlikum, 25 april 2010

Lola Bult wint Fryslân's Next Doutzen 2010

Lola Bult (15) uit Leeuwarden heeft zaterdagnacht Fryslân's Next Doutzen 2010 gewonnen. Van de 118 modellen die meededen was zij volgens de jury de allerbeste. Ze werd geprezen om haar extraverte uitstraling op de catwalk en internationale look. Bovenal prees de jury haar frisse eigenwijsheid: ,,Ik ben niet Fryslân's Next Doutzen, maar Fryslân's first Lola'', aldus de stralende winnares.

Tijdens de finale in The Dance Factory in Berlikum streden tien modellen om de titel in de wedstrijd die werd georganiseerd door de Friese online jongerenzender Froeks.TV. Daaraan gingen vier voorrondes en een halve finale vooraf.

Lola wint een modellencontract bij internationaal modellenbureau Ulla Models, een kledingpakket van kledingwinkel HIP! Leeuwarden en zal in full-color de cover sieren van Bijtijds, het lifestyle magazine van de Leeuwarder Courant.

Volgens de jury gaat zij zeker een grote modellencarrière tegemoet. Froeks.TV zal de komende tijd Lola blijven volgen in haar ontwikkeling als nieuw topmodel.

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht