Politie Utrecht

Persberichten Binnensticht, 11.25 uur

Utrecht, 25-04-2010

Fietsster gewond bij aanrijding

ZEIST Een 49-jarige fietsster uit Zeist is vrijdagochtend 23 april gewond geraakt toen zij werd aangereden door een personenauto, bestuurd door een 44-jarige Zeistenaar. Het ongeval vond plaats op de Waterigeweg. De vrouw fietste over het fietspad in de richting van Bunnik. De man kwam vanuit de Laan van Cattenbroek en zag de fietsster over het hoofd. Met de auto tikte hij haar aan, waarna zij viel. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Lorentz-ziekenhuis.

Openlijke geweldpleging

ZEIST Drie personen zijn zondag 25 april om 3.35 uur aangehouden in verband met een vechtpartij bij bij een horecagelegenheid in de Dorpsstraat.

Een 17-jarige en een 18-jarige jongen uit Odijk waren in de horecagelegenheid waar binnen een conflict was ontstaan over een consumptie. Een medewerker van de zaak zou de twee vervolgens hebben gevraagd te vertrekken. Deze medewerker zou toen door de 18-jarige jongen bij zijn keel gegrepen zijn en zijn gaan slaan. Een andere medewerker heeft de jongens toen uit de zaak gezet. Politieagenten troffen deze 25-jarige medewerker en de 17-jarige jongen buiten vechtend aan.
De drie personen zijn meegenomen naar het bureau. De ouders van 17-jarige jongen zijn in kennis gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.