Politie Gelderland-Zuid

In slaap langs de weg

Vuren, 25-04-2010 o Zaterdag kreeg de politie meerdere meldingen over een persoon die langs de Haarweg, in recreatiegebied Lingebos, dronken in de berm zou liggen. Agenten gingen er twee keer heen. De eerste keer bleef het bij een waarschuwing, de tweede keer volgde de aanhouding van de man. Om verdere overlast te voorkomen en voor ieders veiligheid.

Rond 15.40 uur zagen politieagenten een man in de berm liggen, in diepe slaap met naast zich een krat bier. Met de nodige moeite kregen de agenten hem wakker en vroegen om legitimatie. Het bleek een Engelsman zonder vaste woon- of verblijfplaats. De agenten waarschuwden hem niet dronken langs de openbare weg te liggen of lopen en een veiliger plek te zoeken.

Toen even later, omstreeks 18.20 uur, eenzelfde melding kwam ging de politie er weer naartoe. Zij troffen dezelfde Engelsman in staat van openbare dronkenschap. De 33-jarige man werd meteen aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten. Daarna is hij verhoord en met een proces-verbaal weer in vrijheid gesteld. Als de krat bier binnen een week niet wordt opgehaald, wordt deze vernietigd. (08)

Laatst gewijzigd 25-04-2010 11:34 | © Regio Gelderland-Zuid |