Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 25-04-2010

Vrouw (71) uit Rijen zwaargewond na botsing met wielrenner

OOSTERHOUT: Een 71-jarige vrouw uit Rijen is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de Vijf Eikenweg. De vrouw kwam kort voor 17.00 uur uit het bos gefietst en draaide zo het fietspad op. Een 46-jarige man uit Terheijden die op zijn racefiets in de richting van Rijen reed, kon haar niet meer ontwijken en beide fietsers knalden op elkaar. Een arts van een traumahelikopter heeft de vrouw ter plaatse behandeld. Ze is met een ambulance overgebracht naar het
Elisabethziekenhuis in Tilburg, daar werd ze opgenomen op de afdeling Intensive Care. De wielrenner is naar het Amphia Molengracht in Breda gebracht; hij bleek geen ernstige verwondingen te hebben.

Dronken beginnend bestuurder uit Sleeuwijk raakt rijbewijs kwijt

SLEEUWIJK: Een 20-jarige man uit Sleeuwijk is zaterdagavond kort voor 22.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man reed op zijn snorfiets over de Rijksstraatweg toen surveillerende agenten besloten hem te controleren. Hij blies vervolgens 445 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder slechts 88 ug/l is toegestaan. Bij waarden hoger dan 350 ug/l wordt het rijbewijs van deze categorie automobilisten ingetrokken. De officier van Justitie besluit over teruggave ervan. De Sleeuwijker verklaarde dat hij bij de voetbal een paar biertjes had gedronken.

Politie betrapt Bredanaar (31) met harddrugs

OOSTERHOUT: De politie heeft zaterdagavond rond 22.15 uur een 31-jarige Bredanaar aangehouden; het vermoeden bestaat dat hij in harddrugs handelt. Surveillerende agenten lieten hem op de St.Janstraat stoppen, omdat de auto waarin hij reed, geen geldige APK had. Uit het onderzoek bleek vervolgens dat de Bredanaar nog enkele boetes had openstaan. Daarop werd hij aangehouden. De man werd gefouilleerd en uit zijn kleding kwamen diverse ponypacks met cocaïne, geld en enkele mobiele telefoons tevoorschijn. De man is voor verder onderzoek op het bureau ingesloten.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 25-04-2010 13:26 | © Regio Midden en West Brabant |