Politie Brabant-Noord Horeca

regio, 25-04-2010

De politie heeft zondagmorgen rond 01.30 uur een 16-jarige jongen uit Schaijk aangehouden in een horecagelegenheid aan de Schutsboomstraat. Hij zou een 16-jarige plaatsgenoot hebben geslagen. Het slachtoffer liep hierdoor een blauw oog en een snee onder zijn oog op. Hij moest zich hiervoor laten behandelen in het ziekenhuis. Portiers hielden de verdachte aan en droegen hem over aan de politie.

's-Hertogenbosch - De politie heeft zondagmorgen rond 02.15 uur een 17-jarige jongen uit Rosmalen aangehouden op de Parade. Hij zou in een café een 18-jarige man uit Nijmegen op zijn mond hebben geslagen. Dat gebeurde nadat de verdachte tegen het slachtoffer aan was gelopen. Vervolgens ontstond er een woordenwisseling waarbij de jongen uithaalde.

's-Hertogenbosch - De politie heeft een 24-jarige vrouw uit Eindhoven aangehouden op de Parade. Ze zou een portier van een café in zijn gezicht hebben geslagen omdat ze haar jas niet snel genoeg kreeg. Hierop hielden beveiligers de vrouw aan en droegen haar over aan de politie. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Oss - Een 24-jarige Ossenaar is zondagmorgen rond 03.30 uur aangehouden op de Eikenboomgaard. Een agent zag dat de man dreigde om een portier van een cafe te slaan met een fles bier. De agent kon de fles uit handen slaan van de dronken man. Hij werd vervolgens aangehouden. Na verhoor is hij heengezonden, tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.