Trots op Nederland

25 apr 2010 | Marokkaans straattuig bevestigt punten Rita Verdonk

Rita Verdonk werd zaterdag door Marokkaans straattuig met eieren bekogeld. Ook werd zij uitgescholden voor kankerhoer en racist. Zij ziet hiermee haar partijpunten ten aanzien van veiligheid en integratie helaas weer bevestigd.

Rita Verdonk: "Geen burger van dit land lijkt te ontkomen aan de terreur van Marokkaans straattuig, dat geldt ook voor politici zoals ik. Ik was graag mijn haar met eiershampoo, maar dit gaat mij toch echt te ver.

De situatie in Den Bosch bevestigt dat het flink schort aan de veiligheid in dit land en dat harde maatregelen nodig zijn. Er is meer nodig dan thee drinken en de boel bij elkaar houden, zoals Job Cohen wil. Het incident in Den Bosch bevestigt ook dat grote groepen immigranten zich maar niet aan onze normen en waarden aanpassen. Ze integreren nog steeds niet en leven in een parallele samenleving waarin men onze cultuur veelal haat.

De vraag is dan ook gerechtvaardigd: Wat doen onwelwillende immigranten hier eigenlijk? En waarom gaan ze niet terug naar hun land van oorsprong, in dit geval Marokko, als ze het hier toch niets vinden?

Ik herhaal nogmaals mijn standpunt over immigranten: integreren moet, terug gaan is ook goed!"

Lees hier meer:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/6597588/__Verdonk_met_eieren_bekogel