Politie Zeeland


---


Z-795-2010 Auto's beschadigd bij aanrijding, Axel
Op de kruising Kanaalkade/Van Gistellelaan vond zaterdagavond omstreeks 19.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 30-jarige automobilist uit Axel verleende op het kruispunt geen voorrang aan een 64-jarige plaatsgenoot. Een aanrijding tussen beide auto's was het gevolg waarbij de auto van de 64-jarige man doorschoof tegen een geparkeerde auto. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

O-796-2010 Motorrijder moet rijbewijs inleveren, Tholen
Door de politie is zondag het rijbewijs ingevorderd van een 48-jarige motorrijder uit de gemeente Middelharnis omdat hij meer dan 50 km te hard reed.
Agenten zagen de motorrijder rond het middaguur met een snelheid van 136 km over de N286/Provincialeweg binnen de gemeente Tholen rijden. Omdat ter plaatse echter 80 km is toegestaan, werd de motorrijder aan de kant gezet waarna hij zijn rijbewijs moest inleveren.

O-797-2010 Motor gestolen op de Brouwersdam, Scharendijke
Zondagmiddag is vanaf de buitenzijde van de Brouwersdam een witte Suzuki GSX, type Hayabusa motor gestolen.
De motor stond tussen 12.30 en 13.15 uur geparkeerd ter hoogte van strandpaviljoen Perry's. De motor is nagenoeg geheel wit van kleur, voorzien van blauwe strepen op de tank en voorkappen, heeft twee zwarte uitlaten en een zwarte zit. De motor is voorzien van het Belgische kenteken WIY909 en betreft een speciale uitvoering waarvan er niet veel rondrijden.

O-798-2010 Vechtpartij in Yerseke
In een horecagelegenheid in Yerseke vond zaterdagavond rond 22.30 uur een vechtpartij plaats waarbij enkele rake klappen vielen.
Toen agenten ter plaatse kwamen, was het gevecht over. Buiten op straat troffen ze twee personen aan die gewond waren. De gewonden, twee mannen van 38- en 43-jaar uit de gemeente Goes, werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een hondengeleider van de politie was ter plaatse preventief aanwezig om escalatie te voorkomen. De aanleiding van de vechtpartij is nog niet duidelijk. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

W-799-2010 Aanhouding na mishandeling, Vlissingen
Door agenten is zondag rond 14.30 uur in de Aagje Dekenstraat een 22-jarige Vlissinger aangehouden.
De man wordt ervan verdacht een 25-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. Dit gebeurde kort voor zijn aanhouding in de Glacisstraat. Beide mannen zijn bekenden van elkaar. De aanleiding van de mishandeling is niet bekend.