Gemeente Westvoorne


Koninklijke onderscheidingen in Westvoorne

Op 29 april 2010 heeft in het gemeentehuis te Rockanje de uitreiking plaatsgevonden van 6 Koninklijke onderscheidingen aan inwoners van Westvoorne.

De volgende personen zijn gedecoreerd:

Â

De heer G. Helbers woonachtig te Oostvoorne.

Hij is in het verleden vrijwilliger en voorzitter geweest bij de stichting Hobbywerkplaats Westvoorne en is gedurende 8 jaar lid geweest van de Dienst Accommodatie Beheer en 4 jaar deelnemer in de Adviesgroep Sport en Accomodaties. Tevens is hij in het verleden bestuurslid geweest van Vrienden van de Leemgaarde. Sinds 2001 is hij vrijwilliger bij Gered Gereedschap afd. Oostvoorne.

Onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Â

De heer C.A. Henrion Verpoorten woonachtig te Rockanje.

Tot 2008 is hij bestuurslid geweest van de Historische Vereniging en tot 2006 bestuurslid van de PCOB. Sinds 1999 is hij medewerker Inloophuis en vanaf 2001 medewerker informatieblad senioren.

Onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Â

De heer H.H. Hoedemaker woonachtig te Oostvoorne.

In het verleden heeft hij politieke activiteiten verricht. Vanaf 1974 tot heden heeft hij diverse kerkelijke activiteiten verricht en vanaf 2003 tot heden heeft hij diverse maatschappelijke activiteiten gedaan.

Onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Â

De heer P. van der Hoek woonachtig te Oostvoorne.

Hij is vanaf 1989 tot heden vrijwilliger bij de stichting Hobbywerkplaats Westvoorne en tot 2008 in de functie van voorzitter en vanaf 1999 is hij coördinatorJeugdtimmerclub. Sinds 1973 is hij lid bij het Voornes Mannenkoor gevolgd door Rozenburgs Mannenkoor. Vanaf 1998 is hij lid van de Vereniging Verontruste Burgers van Voorne.

Onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Â

Mevrouw C. Kap-Bravenboer woonachtig te Rockanje.

Zij is in het verleden vrijwilliger geweest bij Delta Psychiatrisch Centrum Poortugaal. Vanaf 1974 tot heden is zij vrijwilliger bij Apostolisch Genootschap, vanaf 2004 helpt zij bij rolstoeldansen te Plantage en sinds 1994 helpt zij bij dansen bejaarden te Swinshoek. Sinds ongeveer 1983 is zij collectant voor diverse organisaties en voor langere tijd helpt zij diverse mensen in de huishouding en bezoekt zij mensen die alleen zijn. Sinds ongeveer 2007 neemt zij ook deel aan een werkgroep van de gemeente voor ouderen.

Onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Â

De heer L.P. Klootwijk woonachtig te Rockanje.

In het verleden is hij 7 jaar voorzitter van de Historische vereniging Westelijk Voorne geweest, voor langere tijd ouderling en kerkrentmeester, 2 jaar voorzitter van de LTO, 16 jaar bestuurslid Raad van Bestuur Rabobank Brielle Midden Voorne (ook een deel als voorzitter), 4 jaar raadslid CDA Westvoorne, 3 jaar wethouder CDA Westvoorne, ongeveer 8 jaar voorzitter bestuur Anna Hoeve-Brielle (Agrarische school) en van 1978 t/m 1999 Heemraad Waterschap De Brielse Dijkring. Vanaf 1989 tot heden is hij lid en 2e voorzitter van Raad van Commissarissen Ikaziaziekenhuis Rotterdam en sinds 2008 weer ouderling en kerkrentmeester Hervormde gemeente Rockanje.

Onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Â

Â

Â

Â