Elmo ICT Systems verandert handelsnaam in mITE Systems


DEVENTER, 20100429 -- Elmo ICT Systems heeft per 1 april 2010 haar handelsnaam gewijzigd in mITE Systems. mITE Systems is per genoemde datum verhuisd van Woerden naar Deventer. Het bezoekadres aldaar bevindt zich aan de Geert Grootestraat 1. De hoofdactiviteit van mITE Systems, procesoptimalisatie door toepassing van Mobility, blijft onveranderd.

"Met onze nieuwe handelsnaam streven we naar een betere en volledige aansluiting bij onze projecten. In onze visie staat bij ieder mobiliteitsvraagstuk de informatie- en communicatiebehoefte van de eindgebruiker centraal. Dit komt met de naam mITE Systems beter tot uiting. Niet alleen voor ons, maar met name voor onze klanten is het belangrijk dat de nieuwe handelsnaam onze activiteiten het best karakteriseert", aldus Murat Yakali van mITE Systems.

mITE staat voor Mobile IT en Telecom. mITE Systems is actief op diverse gebieden waarbij ICT- en telecomdiensten centraal staan. Zij verzorgt voor bedrijven en instellingen een totaalconcept voor het beheer van voice- en datacommunicatie. Met dit concept zorgt mITE Systems dat binnen de mobiele werkomgeving het risico op kostenstijging en dataverlies aanzienlijk wordt teruggedrongen.

mITE Systems is al vanaf 2002 actief met het leveren van diensten voor het beheerd en beveiligd aanbieden van mobiele spraak- en datadiensten voor de mobiele professional. De informatiebehoefte van de eindgebruiker gekoppeld aan gebruiksgemak staat al vanaf het begin centraal bij onze projectaanpak. Meer informatie over de diensten van mITE Systems is te vinden op de website www.mite.nl.