TakeCareNow! zorgt voor wachtrijbemiddeling op Bevrijdingsdag

06/05/2010 16:03

Young Works BV

Als de nood hoog is, zorgt TakeCareNow! voor wachtrijbemiddeling. Als je je TakeCareNow! zorgpas laat zien, ben je als eerste aan de beurt.

TakeCareNow!, het online jongerenlabel van Agis Zorgverzekeringen, heeft op 5 mei j.l. een ludieke actie ingezet door extra service te verlenen aan jongeren met een TakeCareNow! pas. Op het Beursplein, bij BNN Radio, stond een extra Dixi toilet met een bodyguard ernaast. Jongeren met een TakeCareNow! zorgpas hoefden niet in de rij om te wachten voor het publieke toilet maar waren direct aan de beurt.

TakeCareNow! is in november gestart met een nieuwe campagne onder het thema 'Nergens Last Van'. Hiermee claimt de verzekeraar dat als je verzekerd bent bij TakeCareNow! je je nergens zorgen over hoeft te maken, omdat je immers goed bent verzekerd. De verzekeraar geeft aan dat wat je ook overkomt, je al je zorgverzekeringszaken makkelijk online kunt regelen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.