Nieuw: Summerschool Kunstgeschiedenis in Amsterdam


Uitgebreid zomerprogramma bij de Vrije Academie

AMSTERDAM, 20100506 -- Nieuw deze zomer is een lesprogramma met algemene en specialistische onderwerpen in colleges van twee uur, een dag of een midweek. Van culturele hotspots en algemene kunsthistorie tot muziek en architectuur, veel thema's om les in te volgen. Het is een gevarieerd programma van kunsthistorisch onderwijs met onder andere algemene kunstgeschiedenis, muziekgeschiedenis, mythologie, islamitische kunst en filosofie.

Naast de Summerschool verzorgt de Vrije Academie het hele jaar veel collegereeksen op locaties in Amsterdam en omgeving. Kijk op www.vrijeacademie.nl voor een overzicht van alle activiteiten.

De Vrije Academie is de grootste landelijke organisatie voor kunsthistorisch onderwijs. Er is en breed programma voor zowel beginners als gevorderden. Bij de Vrije Academie kan de deelnemer op een plezierige en gedegen manier de kennis over kunstgeschiedenis verrijken. Naast meer dan 50 opleidingen die gegeven worden in het hele land, verzorgt de Vrije Academie ook lezingen bij grote museale tentoonstellingen en verzorgt zij rondleidingen en excursies. Er wordt uitsluitend met enthousiaste, vakbekwame kunsthistorici gewerkt.