ProRail

Persbericht

06-05-2010

Spinnen in stationshal Utrecht Centraal

Aanstaande zondag kunnen fietsliefhebbers samen met Leontien van Moorsel fietsen voor de KWF Kankerbestrijding. Tijdens een spinevenement, georganiseerd door ProRail, proberen het ProRail Alpe dâHuZes fietsteam, Leontien van Moorsel en alle deelnemers een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te fietsen voor het goede doel. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Het programma â 9 mei
Tussen 13.00 uur en 15.30 uur fietsen met het ProRail Alpe dâHuZesfietsteam. Onder begeleiding van het team zo veel mogelijk kilometers maken. Voor elke gefietste kilometer telt ProRail een extra euro bij het totaalbedrag op.
Om 15.30 uur, 16.30 uur en 17.30 uur geeft Leontien van Moorsel een fietsclinic. Een betere reden om op je fiets te stappen is er niet!

Deelname bedraagt â¬10,- (dit bedrag komt volledig ten goede aan de KWF).

Deelnemen
Aanmelden kan ter plekke. Mocht je specifiek willen deelnemen aan een van de fietsclinics van Leontien van Moorsel, dan zijn er zondag 9 mei vanaf 13.00 uur kaarten te koop in de stationshal. Per persoon worden er maximaal vier kaarten beschikbaar gesteld. Wees er snel bij want op is op!