Ingezonden persbericht


PERSBERICHT / VOORAANKONDIGING
COIFFURE AWARD 2010

HAARMODE / TRENDS /
FOTOGRAFIE

Gala uitreiking zondag 9 mei 2010
(noteer deze datum alvast in uw agenda)

Positionering Coiffure Award
De Coiffure Award is de meest prestigieuze haarmode - fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied.

De diverse awards worden uitgereikt aan de haarstylisten die vakmanschap weten te combineren met het zichtbaar verleggen van het grensgebied binnen verschillende disciplines. Het podium voor nieuwe trends.

Nederlandse haarstylisten lopen internationaal voorop door hun conceptuele denkwijze en onconventionele aanpak bij het uitwerken van de meest trendy coupes voor deze fotoshoots. Door internationale media worden deze wedstrijdreportages hoog gewaardeerd.

Gala-uitreiking zondag 9 mei
Deelnemers sturen een professioneel opgezette serie haarmodefoto's in. Een vakkundige jury beoordeelt de vele ingezonden series. De sets die het beste totaalbeeld van kapsel, fotografie, visagie en styling uitstralen, en het ultieme fashiongevoel weten weer te geven, winnen een award.

Er zijn awards te winnen in diverse categorien, zoals Dames, Heren, Newcomer of the Year, Team Award, Pers Award, Consumer Award en de Avant Garde Award. Onder de Awardwinnaars van de dames- en herencategorieën wordt uiteindelijk de Hairdresser of the Year gekozen.

Tijdens de gala uitreiking worden de winnaars bekend gemaakt. De spanning onder de haarstylisten is om te snijden. Maanden van voorbereiding, thema's voor de shoot bespreken en bijpassende visagie voor de modellen bepalen, komen samen in één avond.

Shows, muziek, entertainment en een afterparty, alles staat in het teken van glamour en fashion: haarfashion!

www.coiffureaward.nl

________________________