Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Groningen, 9 mei 2010

Landelijke verkiezingscampagne D66 zaterdag 8 mei van start gegaan

Met Fleur Gräper als kandidaat voor het Noorden is D66 Groningen zaterdag 8 mei tijdens een drukbezochte bijeenkomst officieel haar verkiezingsstrijd gestart. Na een uitleg van Gräper over het verkiezingsprogramma gingen de leden direct de straat op om het verkiezingsprogramma kenbaar te maken. De komende weken laten vrijwilligers van alle lokale afdelingen zich op straat zien met diverse acties. Op 20 mei doet de bustour met landelijke D66-kandidaten de steden Groningen, Leeuwarden en Assen aan.

Het verkiezingsprogramma vindt u terug op www.d66.nl. Belangrijkste punten zijn:


* Een eerlijke kans op een opleiding

* Een eerlijke kans op een betaalbaar huis
* Een eerlijke kans op een baan

* Innovatie in duurzaamheid en energie

* Een overheid die er is voor u
De noordelijke kandidaat Fleur Gräper maakt zich daarnaast hard voor meer aandacht en trots voor projecten in het Noorden zoals Energy Valley. Binnen D66 heeft Gräper zich de afgelopen jaren onder meer bewezen als landelijk campagneleider bij de Europese Verkiezingen 2009, lid Provinciale staten en fractievoorzitter D66 Statenfractie Provincie Groningen en zij is nu werkzaam als projectleider bij de Hanzehogeschool Groningen.

Wie benieuwd is naar de campagne of zich wil inzetten als vrijwilliger, kan zich elke avond vanaf 18.30 uur melden op het campagnepand aan de Herestraat 113 te Groningen of mailen naar campagnegroningen@gmail.com.

Noot voor redactie (

Ingezonden persbericht