Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Ook slachtoffers Zuidoost bij vliegramp Tripoli

14 mei 2010

Het stadsdeelbestuur van Amsterdam Zuidoost heeft vandaag het treurige bericht ontvangen dat twee bewoners uit Zuidoost voorkomen op de slachtofferlijst van de vliegtuigramp in Tripoli. Hoewel deze personen nog niet geïdentificeerd zijn, wordt aangenomen dat zij bij de vliegtuigramp zijn omgekomen.

Stadsdeelvoorzitter Marcel La Rose:"De beelden die ik op de televisie zag waren verschrikkelijk. Te weten dat de slachtoffers van deze ramp zo dichtbij woonden, maakt het extra droevig stemmend. Ik leef intens mee met de nabestaanden en wens hen namens het dagelijkse bestuur sterkte toe om dit vreselijk verlies te verwerken."

De stadsdeelvoorzitter zal samen met waarnemend burgemeester Asscher zo spoedig mogelijk een bezoek brengen aan de nabestaanden om zijn medeleven te betuigen en eventuele hulp te bieden.

De kermisexploitanten op het Anton de Komplein zullen vanavond om 22.00 uur twee minuten stilte in acht nemen ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp.

Ter bescherming van de nabestaanden worden de persoonsgegevens van de betrokkenen door de gemeente Amsterdam op dit moment niet vrijgegeven of bevestigd. Wij verzoeken media uiterst terughoudend te zijn.


---