Vereniging FME-CWM


---

Handelsmissie

Handelsmissie voor milieutechnologie naar Portugal

Datum: 25 t/m 28 mei 2010
Locatie: Lissabon, Portugal

De Vereniging van Leveranciers van Milieutechnologie (VLM) organiseert van 25 tot 28 mei 2010 een handelsreis naar Lissabon, Portugal. Met collega-ondernemers kunt u zo de Portugese markt voor Nederlandse milieutechnologie verkennen en mogelijke Portugese zakenpartners ontmoeten. Deze reis wordt in opdracht van NL EVD Internationaal, divisie van het Agentschap NL, gehouden.

De milieusector in Portugal is dynamisch en omvangrijk. Afgelopen jaar werd in deze sector meer dan 4,25 miljard euro omgezet. De sector staat tevens hoog op de agenda en er zijn strategische plannen opgesteld voor een groot aantal subsectoren. Voor de komende jaren staan hoge investeringen, en vooral overheidsinvesteringen in het kader van de implementatie van EU-wetgeving, op de agenda.

Dit biedt kansen voor export van uw goederen en diensten, in het bijzonder op het gebied van:

* vergisting

* vergassing

* biomassa & afval (incl. logistiek proces)
* recycling

* bodemsanering

* inzameling gevaarlijke stoffen

* (kleinschalige) verbranding

* (afval)waterzuivering

Programma

Deze handelsmissie biedt u de mogelijkheid om u in een kort tijdsbestek te oriënteren op de Portugese markt. Door middel van vijf tot zeven matchmaking-afspraken treedt u tijdens de missie in contact met potentiële zakenpartners en relevante overheden. Bovendien kunt u bestaande contacten versterken. Ook voorziet het programma in een seminar, een netwerkreceptie en een collectief bedrijfsbezoek.

Voorlopig programma

25mei- Heenreis Lissabon, briefingdiner
26 mei- Collectief bedrijfsbezoek, seminar, netwerkreceptie 27 mei- Individuele matchmaking
28 mei- Individuele matchmaking, terugreis naar Amsterdam

Deelname en kosten

NL EVD Internationaal financiert deze activiteit in het kader van het CPA-programma. De kosten voor deelname aan deze reis bedragen daardoor slechts EUR 500,- (excl. btw) per deelnemend bedrijf. De bijkomende individuele kosten, zoals voor reis- en verblijf, zijn voor uw eigen rekening. Indien gewenst, kan een collectief reisarrangement verzorgd worden.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de NL EVD Internationaal. Annuleringsvoorwaarden staan op de VLM website onder 'annuleringsvoorwaarden'. Aanmelden kan tot 15 maart 2010.

Meer informatie

VLM, Trudi van Spankeren, T 06 - 575 77 008, E
trudivanspankeren@globalmatching.nl

____________________ ____________________ ____________________