Gemeente Noordwijkerhout


Bijeenkomst Lokaal Loket Noordwijkerhout Wmo proof

Op dinsdag 25 mei 2010 organiseert de gemeente Noordwijkerhout een informatiebijeenkomst over het Lokaal Loket Noordwijkerhout en de ontwikkelingen omtrent het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Recente ontwikkelingen en wetgeving vragen om een nieuwe werkwijze en uitbreiding van dienstverlening vanuit het Lokaal Loket. Meer tijd nemen voor de klant, de vraag verhelderen, niet een standaard voorziening bieden, maar de mogelijkheden verkennen om een hulpvraag op te lossen. Mensen met een beperking betere kansen bieden om volwaardig mee te doen aan de samenleving uitgaande van de eigen mogelijkheden. Daarnaast is er de komst van het Centrum voor Jeugd en Gezin waar jeugdigen en ouders terecht kunnen met vragen rondom opvoeden en opgroeien.

Hierover wil de gemeente betrokken professionele - en belangenorganisaties, maar ook geïnteresseerde inwoners uit de gemeente informeren tijdens een bijeenkomst in de hal van het gemeentehuis op dinsdag 25 mei 2010. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Nadere informatie over het programma van deze informatiebijeenkomst volgt. Bent u geïnteresseerd of heeft u naar aanleiding van deze publicatie vragen, dan kunt u zich wenden tot de gemeente Noordwijkerhout, tel. (0252) 343 737 of e-mail
gemeente@noordwijkerhout.nl.