Gemeente Hulst

Vergaderingen Raadscommissies & Raad

Vergaderingen Raadscommissies & Raad

Vergaderdata in mei en juni van de raadscommissies en de gemeenteraad.

De eerstvolgende raadsvergadering vindt plaats op donderdag 10 juni 2010 om 19.30 uur in de raadzaal van het stadhuis.

De raadsvergadering wordt voorbereid in de raadscommissies:

Dinsdag 25 mei 2010 Raadscommissie Ruimte

Stadhuis te Hulst
- raadzaal - 19.30 uur

Woensdag 26 mei 2010 Raadscommissie Samenleving

Stadhuis te Hulst - raadzaal - 19.30 uur

Donderdag 27 mei 2010 Raadscommissie Algemeen Bestuurlijke Zaken

Stadhuis te Hulst - raadzaal - 19.00 uur

Donderdag 27 mei 2010 Raadscommissie Middelen

Stadhuis te Hulst - raadzaal - 20.30 uur

Aan de hand van het resultaat van de beraadslagingen tijdens de vergaderingen van de raadscommissies stelt vervolgens het presidium de voorlopige agenda van de raadsvergadering op. De vergadering van het presidium vindt plaats op woensdag 2 juni 2010 in de commissiekamer van het stadhuis. Deze vangt aan om 19.30 uur.

De bovengenoemde vergaderingen zijn openbaar. De vergaderingen van de raadscommissies én gemeenteraad zijn via het raadsinformatiesysteem ook live te beluisteren.

De agenda's van de raadscommissies en de voorstellen kunt u terugvinden in het raadsinformatiesysteem. De agenda's liggen ter inzage in de gemeenschapscentra en de dorpshuizen in de gemeente Hulst. Verder liggen de agenda en de voorstellen ter inzage in de vestigingen van de openbare Bibliotheek te Hulst, Kloosterzande en Vogelwaarde. De agenda, de voorstellen en de hierbij behorende achterliggende documenten liggen vervolgens ter inzage in de gemeentewinkel te Hulst.

Wanneer u meer informatie wilt over deze vergaderingen of wanneer u gebruik wilt maken van het spreekrecht tijdens één van de raadscommissies of de raadsvergadering, kunt u zich melden bij de raadsgriffier, drs. Dirk Van Bunder op tel. 0114-389123 of via gemeenteraad@gemeentehulst.nl