Gemeente Zevenaar


18-05-2010: Logistieke dag op Raadhuisplein

Dinsdag 25 mei 2010 is er een logistieke dag op het Raadhuisplein in Zevenaar. De hele dag zal in het teken staan van een kennismaking met de logistieke branche in de breedste zin van het woord. Voor deze speciale gelegenheid hebben Arbeidsbeurs de Liemers (met daarin het UWV Werkbedrijf, JongerenPunt de Liemers en de Regionale Sociale Dienst) samen met the Knowledge groep, de logistiek specialist, de handen ineen geslagen. Iedereen die geĂŻnteresseerd is in logistiek is van harte welkom om deze logistieke dag bij te wonen. Het programma start om 10:00 uur op het Raadhuisplein en de logistieke dag eindigt om 15:00 uur.

De logistieke dag heeft een veelzijdig programma. Zo is er een mogelijkheid om op het plein met een heftruck een uitgezet parcours af te leggen. Tijdens dit parcours worden je heftruckvaardigheden uitgebreid getest door een instructeur van het opleidingscentrum van the Knowledge. Logistiek talent wordt vervolgens direct doorgestuurd naar de diverse aanwezige ROC opleiders en/of logistieke werkgevers. Deze werkgevers beschikken over een uitgebreide logistieke kennis en actuele vacatures. Daarnaast kun je ook deelnemen aan kennismakingsworkshops met de logistieke branche in het gemeentehuis van Zevenaar. Tijdens deze workshops neemt een logistiek specialist van the Knowledge de geinteresseerden mee op een leerzame reis door het magazijn en de mogelijkheden binnen de transport en logistiek.

Bij goed weer zal de markt buiten rondom het parcours plaatsvinden. Er zullen tafels aanwezig zijn als stand. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de burgerstraat in het gemeentehuis. Vanaf 15.00 uur zal er een netwerkborrel plaatsvinden in het gemeentehuis om de dag te evalueren en (nieuwe) contacten te leggen.