Uitgeverij Bert Bakker

Boekpresentatie 'Glück Auf!' met Frans Timmermans

Frans Timmermans - Glück Auf!

Boekpresentatie Glück Auf! met Frans Timmermans Dinsdag 25 mei in café-restaurant Schlemmer, 19.30, te Den Haag Frans Timmermans is een van de meest aansprekende en internationaal georiënteerde politici van de PvdA. In Glück Auf! (de wens waarmee Linburgse mijnwerkers elkaar de diepte in stuurden) schrijft hij over zijn beweegredenen om de politiek in te gaan en de bronnen waaruit hij put.
Hij schrijft over Europa, de verhouding tussen nationalisme en internationalisme, over de toekomst en de noodzaak van sociaaldemocratie, maar vooral over de identiteit van de moderne Nederlander in een ingewikkelde en ongelukkige maatschappij. Glück Auf! is een gedreven draaiboek voor de politiek van de 21ste eeuw.

Volgende week dinsdag presenteert Frans Timmermans dit boek in Den Haag tijdens een bijeenkomst georganiseerd door de ams in samenwerking met de PvdA-werkgroep Europa en de afdeling Den Haag. Voor deze presentatie van zijn boek wordt eenieder uitgenodigd. Ook niet-PvdA-leden zijn van harte welkom.

Wat: boekpresentatie Glück Auf! met Frans Timmermans Wanneer: dinsdag 25 mei vanaf 19.30
Waar: café-restaurant Schlemmer bovenzaal; Lange Houtstraat 17, nabij het Plein te 's- Gravenhage (10 minuten lopen van CS)