Gemeente Duiven


Afsluiting Rijksweg tussen Duiven en Westervoort van 25 mei tot en met 29 mei


----------
Vervolg van aanpassing kruising Rijksweg/Maststraat en de bushaltes De 2de fase van de werkzaamheden is nu bijna afgerond. Hierna gaat wegenbouwbedrijf de Liemers de kruising verder afwerken.

Fase 3:
In deze laatste fase gaan wij op de hele kruising nieuw asfalt aanbrengen, en voorzien van markering en bebording. Ook zal er nog het één en ander verder afgewerkt moeten worden. Hiervoor zal de kruising Rijksweg/Maststraat in zijn geheel worden afgesloten. Het verkeer wordt hiervoor omgeleid; de omleidingroutes worden aangegeven door borden. Het autoverkeer dat van Duiven richting Westervoort en andersom wil, zal via de Westsingel, het industrieterrein Nieuwgraaf en de Rivierweg omgeleid worden. De fietsers moeten gebruik maken van het fietspad aan de zuidzijde.

Planning:
De afsluiting zal beginnen op dinsdag 25 mei en duren tot en met vrijdag 28 mei en met eventueel een uitloop mogelijkheid naar zaterdag 29 mei 2010:

De duur van de werkzaamheden is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Het verkeer ondervindt door deze werkzaamheden enige hinder. De gemeente vraagt uw begrip voor het ontstane ongemak. .
Informatie
Heeft u nog vragen, neem dan contact op met de heer A.M. Witjes, projectleider van de gemeente Duiven. Telefoon (0316) 27 91 11 begin_of_the_skype_highlighting (0316) 27 91 11 end_of_the_skype_highlighting. Ook kunt u contact opnemen met Liemers Wegenbouw, Telefoonnummer (0316) 26 19 44 begin_of_the_skype_highlighting (0316) 26 19 44 end_of_the_skype_highlighting.