Gemeente Veenendaal


Vervangen asfaltlaag De Weverij

Dinsdag 25 mei start aannemingsbedrijf Van Gelder B.V. met het vervangen van de asfaltverharding op de Weverij. In deze brief informeer ik u over de werkzaamheden, de planning en de gevolgen van de werkzaamheden voor u als weggebruiker.

Â

Werkzaamheden en planning

Voor het vervangen van de asfaltlaag op de Weverij ter plaatse van de bocht tussen de Trommelaar en het verbindingskanaal verricht de aannemer op hoofdlijnen de volgende werkzaamheden


* Dindagochtend 25 mei frezen van asfalt laag in de binnen en buitenbocht


* Dinsdagmiddag 25 mei aanbrengen nieuwe asfaltlaag in de binnen en buitenbocht

Deze planning kan wijzigen door onvoorziene factoren, zoals de weersomstandigheden.

Â

Verkeersmaatregelen

Om de werkzaamheden voor u als bewoners, medewerkers van de aannemer en de gemeente op veilige wijze plaats te laten vinden, treffen wij de volgende verkeersmaatregelen:


* Plaatsen van een verkeers regelinstallatie op de Weverij


* Plaatsen van bebording voor werken in uitvoering

Â

Â

Overlast

Helaas is enige overlast voor de bewoners als gevolg van de werkzaamheden onontkoombaar. Wij stellen alles in het werk om deze overlast zo beperkt mogelijk te laten zijn en zo kort mogelijk te laten duren.

Â

Informatie

Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met onze toezichthouder, de heer J. Holstege. Hij is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0318-538781en via e-mail op jaap.holstege@veenendaal.nl