Gemeente Boekel


KvK gaat met ondernemersbus de regio in
Â

25 mei 14.00-18.00 uur

Sint Agathaplein, Boekel

willen bijtanken of juist gas willen geven.

De Kamer van Koophandel (KvK) Brabant trekt in mei en juni met een ondernemersbus door de regio. Ondernemers kunnen in de bus onder meer terecht voor informatie en advies. De KvK nodigt vooral ondernemers uit die in deze economisch moeilijke tijden willen bijtanken of juist gas willen geven. Specialisten van het Schakelteam zijn aanwezig om hen hierbij te helpen.

Â

De regiotoer is een vervolg op een stedentrip die de ondernemersbus eerder maakte langs Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Dit in het kader van de economische malaise. De trip bleek een groot succes en voorzag duidelijk in een behoefte. Juist ondernemers die minder makkelijk de drempel naar de KvK nemen, stapten in voor informatie en advies.

Â

De KvK heeft besloten dit keer de overige gemeenten in Brabant te bezoeken. Ook hierbij ligt de focus op het in de race blijven in economisch moeilijke tijden. Specialisten van het Schakelteam zijn in de bus aanwezig om ondernemers te ondersteunen.

Â

Het Schakelteam is ruim een jaar geleden in het leven geroepen naar aanleiding van de kredietcrisis. Het Schakelteam is onderdeel van het Schakelpakket dat bestaat uit tal van diensten, zoals een gratis telefoonnummer (0800) 5432100, gratis seminars, Pitstopdagen en bijeenkomsten en gratis hulpmiddelen zoals het Financieel Dashboard en de Fitheidstest. Alle voorzieningen en activiteiten die in het kader van de economische crisis zijn opgezet, worden financieel ondersteund door de provincie Brabant. De provincie vindt het belangrijk juist nu te investeren in extra ondersteuning aan ondernemers voor een gezond midden- en kleinbedrijf.

Â
Â