Gemeente 's-Hertogenbosch

25-05-2010
Afscheid teruggetreden wethouders Eugster-van Bergeijk en Snijders

Mevrouw J. Eugster-van Bergeijk (CDA) en de heer G.J. Snijders (PvdA) zijn met ingang van 27 april jl. teruggetreden als wethouders van 's-Hertogenbosch. Ter gelegenheid van hun afscheid bieden wij hen een receptie aan op donderdag 27 mei a.s. vanaf 17.30 uur, waarvoor wij geïnteresseerden van harte uitnodigen.

De afscheidsreceptie van Jetty Eugster-van Bergeijk vindt plaats in het Bestuurscentrum (entree Achter het Stadhuis 5-7). De afscheidsreceptie van Geert Snijders is in de Oude Raadszaal van het Stadhuis (entree Stadhuis, Markt). Indien gewenst kunt u beide recepties bezoeken.

Beiden hebben aangegeven in plaats van cadeaus een geldelijke bijdrage te vragen voor respectievelijk het Pastoraal Uitzendbureau en enkele sociale wijkinitiatieven in onze stad. Tijdens de recepties bieden wij u de mogelijkheid eventuele bijdragen te doneren.

Achtergrond
Foto wethouder Eugster In aansluiting op het raadslidmaatschap vanaf 1998 was Jetty Eugster-van Bergeijk vanaf maart 2001 wethouder van ruimtelijke ordening, grondbeleid, openbare ruimte en openbare werken, waterstaat, participatie- en ouderenbeleid, bouwhistorie, archeologie en monumenten, vestingwerken, welstand en bouw- en woningtoezicht en de bestuursraad Empel / Meerwijk. In latere perioden was zij tevens verantwoordelijk voor de portefeuilles milieu en de Bestuursraad Engelen / Bokhoven.

Geert Snijders Geert Snijders was - in aansluiting op het raadslidmaatschap vanaf 1998 - sinds 2006 wethouder van ruimtelijke ordening, grondbeleid en sociale zaken en werkgelegenheid en coördinerend wethouder van de Hambaken.