Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 13.00 uur

Utrecht, 25-05-2010

Veel te snel

AMERSFOORT- Op maandagavond raakte een automobilist zijn rijbewijs kwijt omdat hij veel te hard reed. Omstreeks 12.00 uur zagen agenten een automobilist met hoge snelheid rijden over de Rondweg zuid. Hij reed hier 146 kilometer per uur terwijl 80 kilometer is toegestaan. De man, 32-jaar uit Harderwijk, moest direct zijn rijbewijs inleveren.

Poging overval

AMERSFOORT- Op maandagavond werd een vrouw bijna slachtoffer van beroving. Omstreeks 23.30 uur liep een 49-jarige vrouw uit Amersfoort over de Fanzantenstraat. Plotseling kwam een man uit het niets tevoorschijn. Deze man had een bivakmuts op en bedreigde de vrouw met een wapen. De vrouw begon hard te gillen en de overvaller verdween. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen via 0900-8844, district Eemland zuid.

Bromfietser gewond

AMERSFOORT- Op maandagavond raakte een bromfietser gewond bij een aanrijding. Omstreeks 17.00 uur stak een 16-jarige bromfietser uit Maarn plotseling vanuit de Ringelpoel de Maarsbergseweg over. Een 37-jarige automobilist uit Woudenberg reed over de Maarsbergseweg en kon een aanrijding niet meer voorkomen. De jongen werd aangereden en raakte gewond aan zijn pols, heup en been. De jongen werd vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling. De politie heeft de aanrijding in onderzoek.