Partij van de Arbeid

Partij van de Arbeid


Amsterdam / Den Haag, 21 mei 2010

Frans Timmermans presenteert boek in Den Haag

Op dinsdag 25 mei om 19.30 uur presenteert Frans Timmermans zijn boek 'Glück Auf' in Den Haag. In de bovenzaal van Café-Restaurant Schlemmer zal Frans Timmermans een korte inleiding houden. Daarna is er gelegenheid voor vragen en debat met alle aanwezigen onder leiding van Arjen Berkvens, directeur van de Alfred Mozer Stichting.

In 'Glück Auf!' (de wens waarmee Limburgse mijnwerkers elkaar de diepte instuurden) roert Timmermans een aantal ook in de verkiezingscampagne actuele thema's aan. Hij schrijft over zijn drijfveren om zich in te zetten voor de publieke zaak, over Europa, de verhouding tussen nationalisme en internationalisme, over de toekomst en de noodzaak van sociaaldemocratie, maar vooral over de identiteit van de moderne Nederlander in een ingewikkelde en ongelukkige maatschappij. Glück Auf! is een gedreven draaiboek voor de politiek van de 21e eeuw.

Frans Timmermans was tot februari 2010 staatssecretaris voor Europese Zaken. Nu staat hij op de PvdA-lijst voor de Tweede Kamer.

De bijeenkomst in Schlemmer wordt georganiseerd door de AMS, PvdA werkgroep Europa en de PvdA Den Haag.

Wat : boekpresentatie 'Glück Auf!' door Frans Timmermans Wanneer : dinsdag 25 mei vanaf 19.30
Waar : café-restaurant Schlemmer bovenzaal; Lange Houtstraat 17, nabij het Plein in Den Haag (10 minuten lopen van Den Haag Centraal)

Noot voor de redactie,