Ingezonden persbericht


OBA Live dinsdag 25 mei
van 19.00-21.00 uur radio 5

Hoofdgast

Onze hoofdgast is Nasuicaa Marbe. Ze groeide uit tot een van de meest prominente opiniemakers en weet iedere week met haar kritische columns in De Volkskrant menige lezer boos te krijgen. Haar islamkritiek leverde haar al het stempel Wildersfan op. In OBA Live zal zij onder andere praten over haar verleden, haar columns, de aanstaande verkiezingen en het belang van een vrijzinnig islamitisch geluid.

Islamitische canon

In de Islamitische canon pleit een persoon voor een boek dat beslist in de Nederlandse boekenkast moet.

Kwestie van de week

In De Kwestie van de Week dit keer publicist Youssef Azghari over zijn bezoek naar de VS. Hij wil praten over zijn recente studiereis naar University of California of Los Angeles, hoe ze daar omgaan met diversiteit en immigranten.

Partij één

Econome Yesim Çandan heeft haar werk opgezegd om zich in te zetten voor haar nieuwe passie: Partij één. Met de verkiezingsbus nog nat van de gele verf voert ze campagne door heel Nederland.

Panelgesprek

Het Panelgesprek staat dit keer in het teken van de overeenkomst, die de regeringsleiders van Iran, Turkije en Brazilië onlangs sloten over gepresenteerde akkoord over het Iraanse nucleaire programma.

Live muziek

Live muziek van de Berberse zangeres Fatou'm uit België. Haar teksten gaan over 'de mensen op aarde' en behandelen thema's als ballingschap en de positie van de vrouw. Ze bedenkt originele composities en zingt zowel in het Tamazight (haar moedertaal) als in het Frans.

OBA Live:
Elke werkdag van 19.00-21.00 uur (afwisselend verzorgd door LLink, NIO, IKON en HUMAN).

Actuele inhoud: zie website. Ook op televisie te zien via themakanaal Spirit 24.

Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op de website van Spirit24.





Ingezonden persbericht