Budget Rent a Car begint nieuw autoverhuur netwerk in Nederland

25/05/2010 09:00

Avis Autoverhuur BV

Budget Rent a Car, één van 's werelds grootste autoverhuur merken, begint per 2 juni 2010 een nieuw netwerk van 25 vestigingen in Nederland, waaronder alle belangrijke luchthavens en steden.

Het nieuwe Nederlandse netwerk wordt ondersteund door Avis Europe plc via haar Nederlandse dochteronderneming. Het nieuwe netwerk profiteert van schaalvoordelen die te behalen zijn op het gebied van vloot, bedrijfskosten en verhuurlocaties.

Stern Groep N.V., de huidige franchisenemer van Budget, zegde eerder de lopende franchiseovereenkomst op en kondigde aan vanaf juni door te zullen gaan met haar lokale autoverhuuractiviteiten via haar dealernetwerk onder de naam SternRent.

In een commentaar op het nieuws zegt Olivier van Marcke, Manager Budget Rent a Car EMEA " De 'no nonsense' benadering van autoverhuur, goede serviceverlening en naamsbekendheid van Budget Rent a Car in Nederland vormen de basis voor een verdere uitbouw van het merk."

Reserveringen voor Nederland en de 3400 locaties wereldwijd kunnen worden gemaakt via de website www.budget.nl, via onze reserveringsafdeling; tel: 0900 1576 (EUR 0,20 p/m) of via uw reisagent