Ingezonden persbericht


Praxis introduceert ultieme Oranje gadget voor deze zomer

MOEDIG ORANJE AAN VANAF EIGEN THUIS-TRIBUNE

Diemen, 25 mei 2010 ­ De Oranjegekte staat op het punt om los te barsten in ons land. Over een paar weken komen vrienden, familie en buren samen om het Nederlands elftal aan te moedigen. Deze zomer kunnen Oranjefans het voetbaltoernooi geheel in stijl bekijken op hun eigen Praxis Thuis-Tribune. Praxis heeft speciaal voor het WK deze bijzondere Oranje gadget ontwikkeld. De houten tribune is vanaf 31 mei verkrijgbaar bij alle Praxis-vestigingen, eenvoudig in elkaar te zetten en zelf te versieren in WK-stijl. Oranjesupporters creëren zo in een handomdraai de ultieme WK-sfeer in hun woonkamer of tuin. Praxis daagt haar klanten uit om op www.praxis.nl/wk te laten zien wie de mooiste Thuis-Tribune van Nederland heeft gemaakt. De 12 origineelste en mooiste inzendingen winnen een Praxis Cadeaukaart t.w.v. 250 en een barbecue.

Met de opvallende Praxis Thuis-Tribune zijn Nederlanders deze zomer in één klap klaar voor het WK. De houten tribune is eenvoudig in elkaar te zetten en biedt ruimte aan zes voetballiefhebbers. De Thuis-Tribune is bij Praxis verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Ook als de tribune uitverkocht is kunnen voetbalfans het WK in stijl bekijken. Op www.praxis.nl/wk staat een bouwinstructie met informatie over de basisbenodigdheden en een zaagplan zodat iedereen zelf een tribune kan bouwen.

Wie maakt de mooiste Praxis Thuis-Tribune?
Wie maakt de mooiste Praxis Thuis-Tribune van Nederland? Praxis nodigt voetbalfans uit om hun eigen tribune geheel in WK-stijl te versieren en een foto van het resultaat te uploaden op www.praxis.nl/wk. Op deze speciale actiesite kunnen klanten alles ontdekken over de Thuis-Tribune. Zo vinden klanten hier tips om inspiratie op te doen voor het versieren van de tribune en kunnen de inzendingen van andere voetbalfans worden bekeken. De 12 mooist versierde tribunes winnen een Cadeaukaart t.w.v. 250 en een barbecue.

Over Praxis
Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis bestaat uit 139 winkels inclusief 29 megastores. Elf van de megastores hebben daarnaast een tuincentrum. Naast het reguliere doe-het-zelf assortiment vindt de klant bij Praxis een uitgebreid assortiment voor woninginrichting. Praxis maakt deel uit van de Maxeda DIY Groep, de marktleider in de Benelux. Praxis heeft bijna 5.000 mensen in dienst. Meer informatie: www.praxis.nl.


- EINDE PERSBERICHT-

Noot aan de redactie,