Ingezonden persbericht


CAMP ROCK 2: THE FINAL JAM
IN PREMIERE OP DISNEY CHANNEL

Hilversum, 25 mei 2010 It's on! De Jonas Brothers en Demi Lovato rocken de hele zomer in Camp Rock 2: The Final Jam. Een rock& roll musical met muziek, dans, vriendschap en het ultieme zomergevoel. Onderdeel van de nieuwe Disney Channel Original Movie zijn een aantal muziekclips van de Jonas Brothers en Demi Lovato. De muziekclip It's on gaat morgen in premiere op Disney Channel. Om 18.10 uur is de clip voor de allereerste keer op televisie te zien. De film Camp Rock 2 is in september te zien op Disney Channel.

Fans zien in de muziekclip alle favoriete acteurs uit de eerste film terug. In september 2008 ging Camp Rock bij Jetix in premiere waar 59.000 mensen naar keken. Sindsdien hebben ruim 500.000 kids in de leeftijd van 6 tot 12 jaar Camp Rock minimaal één keer gezien.

Camp Rock 2: The Final Jam draait om Mitchie (Demi Lovato), Shane Gray (Joe Jonas), Jason Gray (Kevin Jonas) en Nate Gray (Nick Jonas) die terugkeren voor een geweldige zomer vol met muziek. Er is dit jaar alleen ook een ander kamp geopend, Camp Star. Dit brengt de toekomst van Camp Rock in gevaar. Camp Star daagt Camp Rock uit om te laten zien welk kamp nou werkelijk de beste muzikale talenten heeft en zo bereidt iedereen zich voor op de ultieme wedstrijd. Alleen is er één probleem wanneer Nate (Nick Jonas) verliefd wordt op de dochter van de concurrerende de kampeigenaar. Zal Camp Rock deze zomer overleven en de beste zijn? In september verschijnt ook de soundtrack van de film.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 33 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. In Nederland is Disney Channel sinds 3 oktober gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees. In Vlaanderen is de zender sinds 1 november te ontvangen via Telenet en Belgacom.