Mobistar

Gouden gids voor de iPhone: innovatie van Truvo 25 mei 2010

Brussel - 25 mei 2010 - Truvo, de uitgever van de Gouden Gids en de Witte Gids, breidt vandaag haar multimediaal aanbod uit met de Gouden Gids applicatie voor de iPhone. Met deze unieke toepassing biedt Truvo de Belgische iPhone gebruiker de kans om altijd en overal via de iPhone informatie over bedrijven en particulieren op te zoeken, te delen met vrienden en kennissen via tal van sociale netwerksites en zelfs de kortste weg te vinden via de handige ingebouwde routeplanner.

De voordelen van de Gouden Gids zijn even talrijk als het aantal pagina's dat deze lijvige telefoongids rijk is. Daarom koos Truvo ervoor om deze voordelen te bundelen met de Witte Gids in één zoekapplicatie voor de iPhone. iPhone gebruikers kunnen deze applicatie gratis downloaden in de iTunes App Store. Mobistar-klanten kunnen volledig gratis gebruik maken van deze applicatie. Wie aangesloten is bij een andere operator moet de kosten voor de datatransfer van de opzoekingen met de Gouden Gids iPhone applicatie zelf betalen.

"Al jaren streven wij er naar om onze gebruikers de beste zoekplatformen te leveren," vertelt Martine Bayens, Managing Director van Truvo. " Jaren terug zijn we gestart met de gedrukte telefoongids, maar al snel volgden daar onze mobiele en web sites op. Het leek ons dan ook de logische stap om onze dienstverlening uit te breiden naar de iPhone, wat momenteel toch het meest trendy platform is, om onze zoekdiensten aan te bieden. Dit is slechts een eerste stap in de ontwikkeling van onze mobiele oplossingen. Vanaf juni worden de websites van al onze MySite klanten geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers. Dit betekent dat Truvo in 2010 zo'n 20.000 Belgische ondernemingen zal begeleiden naar het Mobiel Internet. In het vierde kwartaal lanceren we onze nieuwe applicatie ook voor andere mobiele systemen, zoals Symbian (Nokia smartphones) en Android. Daarnaast blijft Truvo de andere smartphone gebruikers een excellente service leveren via m.goudengids.be."

"Truvo is de referentie op vlak van lokale en gelokaliseerde zoekopdrachten," zegt Stephane Beauduin, Chief Marketing Officer bij Mobistar. "Wij zijn erg opgetogen dat we met een sterke partner het toenemend gebruik van mobiele data verder kunnen ondersteunen. Deze unieke iPhone-applicatie geeft onze klanten altijd en overal de informatie die zij zoeken en dat allemaal via ons uitstekend breedbandnetwerk. Mobistar heeft bovendien het ruimste aanbod smartphones en het grootste distributiekanaal in de Belgische telecomsector. Om onze klanten te laten genieten van een unieke multimedia ervaring stellen we vandaag deze geavanceerde zoekmodule volledig gratis ter beschikking van onze iPhone-klanten."

Truvo is al verschillende jaren actief in het aanbieden van haar zoekdiensten via verschillende kanalen zoals gedrukte gidsen, Internet en meer. De lancering van de Gouden Gids voor iPhone is de volgende stap in de dienstverlening van Truvo naar de gebruiker, aldus Martine Bayens: "Als onderneming werken wij al verschillende jaren aan een gerichte aanpak om onze klanten verschillende alternatieven te bieden om steeds volledige informatie op te zoeken. Dit verloopt via platformen als onze papieren gids, onze website www.goudengids.be , mobiele site m.goudengids.be en vanaf nu ook GoudenGids voor iPhone. We willen onze klanten bedienen via een medium dat hen het best past, en net daarom mogen zij van ons steeds nieuwe innovaties verwachten."

Alle Mobistar iPhone-klanten ontvangen via een gepersonaliseerde e-mail en sms een link naar de iTunes AppStore om er hun Gouden Gids applicatie gratis te downloaden. Wie nog geen iPhone heeft kan deze winnen via de spannende wedstrijd die Truvo naar aanleiding van deze lancering organiseert op Facebook. Deelnemen kan door naar de speciale Gouden Gids pagina op Facebook te surfen.
Back