Ingezonden persbericht


25 mei 2010

Vanavond 20:30 uur

Wijziging uitzendtijd Amsterdam: Schietpartij Culemborg: Overval Rotterdam: Straatroof Rotterdam: Sieraden Venlo: Mustafa Hadj

Wijziging uitzendtijd

In verband met de voorrondes van het Eurovisie Songfestival begint de uitzending vanavond al om 20.30 uur

opsporingverzocht.avro.nl »

Amsterdam: Schietpartij

In de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 april (Goede Vrijdag) schiet een man op een auto die de Stopera parkeergarage aan het Waterlooplein verlaat. In de auto, een donkere Honda Civic, zitten twee jongens die hierbij, wonder boven wonder, niet geraakt worden. Ze hebben ontzettend veel geluk en komen met de schrik vrij, net als al die andere mensen die daar toen liepen en reden.

opsporingverzocht.avro.nl »

Culemborg: Overval

Zaterdag 6 februari, omstreeks 20.35 uur, overvallen 3 gewapende en gemaskerde mannen een filiaal van de Plus supermarkt in Culemborg. Ze dwingen de bedrijfsleider de kluis te openen. Eén van de overvallers overlegt met een andere dader of ze de bedrijfsleider zullen doodschieten als hij niet opschiet, waarbij een vuurwapen wordt doorgeladen dat daarna zelfs afgaat. Gelukkig wordt er niemand geraakt.

opsporingverzocht.avro.nl »

Rotterdam: Straatroof

Woensdag 4 november 2009, rond 23.45 uur, is een 24-jarige studente in de Rotterdamse wijk Zevenkamp op straat door een man beroofd. De man is haar zeer waarschijnlijk al vanaf metrostation Nieuw Verlaat gevolgd. De vrouw is bang dat hij haar wil verkrachten en verzet zich hevig, waarbij ze flink uithaalt naar zijn gezicht. Hierop slaat de man haar hard in haar gezicht, pakt vervolgens haar tas en rent daarmee weg.

opsporingverzocht.avro.nl »

Rotterdam: Sieraden

In januari 2010 is in een drugspand in Rotterdam, tijdens de doorzoeking van een huis, een hele berg sieraden in beslag genomen. Het gaat zeker om een 100-tal sieraden van uiteenlopende aard (ringen, kettingen, armbanden, horloges, aanstekers, hangers, etc.). Alle mensen die zijn gearresteerd kunnen op raadselachtige wijze opeens niet vertellen hoe die sieraden daar ooit beland zijn. Hoogstwaarschijnlijk is alles ooit gestolen.

opsporingverzocht.avro.nl »

Venlo: Mustafa Hadj

Woensdag 17 maart, rond 09.30 uur, overvallen drie gewapende mannen twee vrouwen in een huis aan de Onyx in Venlo. Eén van de daders, de dader die zich voordoet als TNT medewerker, is bekend geworden. Het is de 34-jarige Mustafa Hadj. Hij is geboren op 24 april 1976 in Oron (Algerije) en verblijft illegaal in ons land, vermoedelijk in de omgeving van Eindhoven.