Ingezonden persbericht


Amsterdam, 25 mei 2010

Nog 11 dagen tot aan het BankGiro Loterij Royal Beach Concert

Foto: Roy Beusker

Vandaag is het aftellen voor de eerste editie van het BankGiro Loterij Royal Beach Concert met Bon Jovi, Kane en Di-Rect officieel begonnen. Op de Pier in Scheveningen hangt een aftelklok van 42 bij 3 meter. Deze geeft het aantal dagen tot aan het openluchtconcert op zaterdag 5 juni op het strand van Scheveningen weer.

Afgelopen week gaf de gemeente Den Haag officieel groen licht aan het BankGiro Loterij Royal Beach Concert. In een eerder stadium maakte de gemeente bekend dat de ingediende plannen nog op enkele punten aangescherpt moesten worden om de veiligheid en bereikbaarheid van het openluchtconcert van Bon Jovi, Kane en Di-Rect te garanderen. De organisatie heeft de afgelopen periode constructief samengewerkt met de gemeente om de plannen te optimaliseren. Alle partijen kijken uit naar een mooi evenement op het strand van Scheveningen.

www.royalbeachconcert.nl

Royal Beach Concert
Het Royal Beach Concert is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij ieder jaar een internationale wereldartiest of band in Scheveningen wordt uitgenodigd voor een groots en spectaculair strandconcert. Dit jaar vindt de eerste editie van het concert plaats op 5 juni. Het evenement start om 12.00 uur en is omstreeks 21.00 uur afgelopen. Voor de VIP gasten is er een Royal Afterparty in het Kuhrhaus Scheveningen. Het programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Het Royal Beach Concert wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij.

Gratis kaart via deelname BankGiro Loterij
Het officiële kaartverkoopkanaal van het Royal Beach Concert is www.royalbeachconcert.nl. Kaarten in de vrije verkoop zijn verkrijgbaar vanaf ¤ 55,-. Wie via deze website voor drie maanden deelnemer wordt van de BankGiro Loterij, ontvangt per lot een gratis kaartje voor het concert en betaalt dan slechts ¤ 24,75.

Noot voor de redactie,